Wil jij ook een gezonde planeet?

WORD KAKETOE en help mee!

Kaketoe kidsclub

De kaketoe kidsclub is voor kinderen die de aarde groener, schoner en mooier willen maken. De aarde kan jullie hulp echt goed gebruiken, want het wordt veel te warm en veel te vies door allerlei dingen die mensen doen, maar dat weet je misschien al wel!
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en wil jij graag samen met andere kinderen de aarde helpen? Dan is de Kaketoe Kidsclub iets voor jou! Iedere maand verschijnt er nieuwe post van Koko op de website met:

  • een leuke duurzame challenge om thuis te doen. Je kunt dit alleen doen, maar ook samen met andere kinderen of met je ouders of familie! Hoe cool is dat?!
  • weetjes over duurzaamheid, het klimaat, natuur en dieren. Zo heb je fijn iets om te lezen. Tegelijkertijd leer je veel over natuur en hoe je daar het beste voor kunt zorgen.
  • uitdagende puzzels
Geelkuifkaketoe weegt 870 gram
Koko kidsclub

Ik kom bij de club!

Wil jij niets missen en direct weten wanneer er nieuwe post van Koko is? Wil je zien waar andere kaketoes mee bezig zijn? Wil je meedoen aan Koko’s quiz? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.
(Het is gratis, ja écht, en je kunt je desgewenst op ieder moment weer uitschrijven).

Dank je voor je inschrijving!
Tot snel!

Oeps, iets ging niet helemaal goed met versturen.
Waarschijnlijk ben je al ingeschreven op onze mailinglijst. 👍

Club Kakatua sokken

Wil jij ook blije dansjes doen op deze duurzame, coole en unieke sokken van Club Kakatua? Bestel ze dan snel voor slechts 9,95 euro bij Healthy Sea Socks

Ja ik wil die sokken!

Post van Koko

Juni: Blije bij!

Hey Kaketoes! Deze maand komen we in actie voor onze insectenvrienden, zoals bijen en vlinders. Zij hebben het moeilijk, omdat er steeds minder gezonde bloemen en nestplaatsen voor ze zijn. Wij gaan ze helpen met de challenge van deze maand.

Ga naar de challenge!

Mei: Trendsetter!

Hey Kaketoes! Deze maand word jij een echte ontwerper. Je gaat namelijk een eigen kledingstuk maken. Van iets ouds, naar iets nieuws. Upcyclen noem je dat! Super cool én beter voor de aarde. Lekker bezig!!

Ga naar de challenge!

April: Waste no more

Kaketoes, ik heb een stinkend zaakje voor jullie. Waste no more! Dat is Engels voor: geen afval meer. Al ons afval zorgt voor vreselijke vervuiling van onze aarde. Maak deze maand je eigen afval verminderingsplan. Kom in actie en red de planeet!

Ga naar de challenge!

Maart: Moestuinchallenge

Hee daar Kaketoes! Het is makkelijk, gezond en leuk om zelf eten te kweken. Het is lekkerder én veel beter voor het milieu. Zelfs in de kleinste tuin of op een balkon kun je aan de slag. Doe je mee?

Ga naar de challenge!

Februari: Voer voor vogelvrienden!

Yihaa Kaketoes! In de winter kost de kou ons vogels extra energie en in de lente zijn we druk met een nestje bouwen en onze kleintjes groot brengen. Doordat er steeds minder groen is, is het lastiger om eten te vinden. Gelukkig kun jij helpen!

Ga naar de challenge!

Januari: Oud-en-nieuw ruilactie

GELUKKIG NIEUWJAAR! Mijn nieuwjaarswens is: zo veeeel mogelijk Kaketoes bij de club. Want hoe meer Kaketoes, hoe schoner, mooier en groener we de aarde kunnen maken. Vraag je jouw vrienden, neefjes, nichtjes, iedereen om mee te doen?

Ga naar de challenge!

December: O(de aan de) dennenboom

Ho Ho Hoo Kaketoes! Wat tof dat jullie met al die groene verlanglijstjes zorgden voor een fijn Sinterklaasfeest voor onszelf én de aarde. Nu is de goedheiligman weer terug naar Spanje, dus dag Sinterklaasje en… hallo Kerst!

Ga naar de challenge!

November: Groen verlanglijstje

Yihaa Kaketoes! Bedankt voor al jullie berichtjes. Super gaaf dat we samen zoveel troep opgeruimd hebben. De aarde is blij met jullie! Goed dat jullie er weer zijn voor de volgende belangrijke challenge. Zet hem op!

Ga naar de challenge!

Oktober: Super Schoon!

Yihaa Kaketoes! Er zijn heel veel nieuwe kaketoes bij de kidsclub gekomen. Fijn dat jullie er zijn! Bekijk snel de nieuwe challenge. Let’s do it!

Ga naar de challenge!

September: Broodje gezond

Yihaa Kaketoes! Super cool dat jullie bij de Kaketoe Kidsclub zijn gekomen. Samen gaan we de planeet groener en gezonder maken. Let’s go!

Ga naar de challenge!