Wil jij ook een gezonde planeet?

WORD KAKETOE en help mee!

Kaketoe kidsclub

De kaketoe kidsclub is voor kinderen die de aarde groener, schoner en mooier willen maken. De aarde kan jullie hulp echt goed gebruiken, want het wordt veel te warm en veel te vies door allerlei dingen die mensen doen, maar dat weet je misschien al wel!
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en wil jij graag samen met andere kinderen de aarde helpen? Dan is de Kaketoe Kidsclub iets voor jou! Iedere maand verschijnt er nieuwe post van Koko op de website met:

  • een leuke duurzame challenge om thuis te doen. Je kunt dit alleen doen, maar ook samen met andere kinderen of met je ouders of familie! Hoe cool is dat?!
  • weetjes over duurzaamheid, het klimaat, natuur en dieren. Zo heb je fijn iets om te lezen. Tegelijkertijd leer je veel over natuur en hoe je daar het beste voor kunt zorgen.
  • uitdagende puzzels
Geelkuifkaketoe weegt 870 gram
Koko kidsclub

Ik kom bij de club!

Wil jij niets missen en direct weten wanneer er nieuwe post van Koko is? Wil je zien waar andere kaketoes mee bezig zijn? Wil je meedoen aan Koko’s quiz? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.
(Het is gratis, ja écht, en je kunt je desgewenst op ieder moment weer uitschrijven).

Dank je voor je inschrijving!
Tot snel!

Oeps, iets ging niet helemaal goed met versturen.
Waarschijnlijk ben je al ingeschreven op onze mailinglijst. 👍

Club Kakatua sokken

Wil jij ook blije dansjes doen op deze duurzame, coole en unieke sokken van Club Kakatua? Bestel ze dan snel voor slechts 9,95 euro bij Healthy Sea Socks

Ja ik wil die sokken!

Post van Koko

November: Groen verlanglijstje

Hey Kaketoes! Bedankt voor al jullie berichtjes. Super gaaf dat we samen zoveel troep opgeruimd hebben. De aarde is blij met jullie! Goed dat jullie er weer zijn voor de volgende belangrijke challenge. Zet hem op!

Ga naar de challenge!

Oktober: Gi-Ga-Schoon!

Yihaa, hallo daar Kaketoes! Er zijn heel veel nieuwe kaketoes bij de kidsclub gekomen. Fijn dat jullie er zijn! Bekijk snel de nieuwe challenge. Hij past goed bij de Kinderboekenweek, let’s do it!

Ga naar de challenge!

September: Broodje gezond

Hoi Kaketoes! Super cool dat jullie nu bij de kaketoe kidsclub horen. Samen gaan we de planeet groener en gezonder maken. Let’s go!

Ga naar de challenge!