Giftshop

De groenste cadeauwinkel van Nederland!
Want als het dan toch moet, zo'n cadeau, dan natuurlijk wel eentje die goed is voor onze planeet.

Achilles and the Tortoise

Hergebruik en recycling is een van de meest effectieve manieren om de duurzaamheid in de mode te vergroten. Achilles and the Tortoise streeft naar een gesloten systeem, ethische productie en authentieke ontwerpen met als resultaat milieu vriendelijke producten.

Meer infoKoop een giftcard

Retulp

Weg met single-use plastics! Producten die een leven lang meegaan, dat is de toekomst! En dus kan de hervulbare fles niet ontbreken in onze giftshop. En nu je er toch bent, duurzaam broodtrommeltje erbij?

Meer infoKoop een giftcard

Moyu

Mensen schrikken vaak als ze voor het eerst horen over de schadelijke effecten van de papierindustrie. Want wist je dat deze industrie maar liefst drie keer zo vervuilend is als de complete luchtvaartindustrie? Vaarwel papierverspilling, welkom steenpapier!

Meer infoKoop een giftcard

Club Kakatua X Healthy Seas Socks

Met Healthy Seas Socks red je de zee door zachte en comfortabele sokken te kopen. Healthy Seas Socks worden namelijk deels gemaakt van oude visnetten. Deze zogenaamde ghost nets worden achtergelaten of verloren in de oceaan. Door ze op te duiken krijgen koralen weer de kans om op de bodem te groeien, blijven zeedieren er niet in hangen en voorkomen we extra plastic soep.

Meer infoKoop een giftcard