Achilles and the Tortoise

WIE?

Achilles and the Tortoise is een slow fashion merk uit Amsterdam, dat de wereld het echte verhaal van de fashionindustrie wil laten zien. AATT brengt mens en natuur weer bij elkaar door middel van expressie en inspirerende positieve verhalen.

Waarom?

De kleding industrie is helaas lang niet altijd goed voor mens, de natuur en het milieu. Zo heeft de opkomst van fast fashion geleid tot ongelijkheid, racisme, een enorme CO2 uitstoot en rivieren en zeeën vol plastic. Van transparantie is nauwelijks sprake en overproductie lijkt de standaard. Toch kan dit ook anders!

Gerecyclede en organische materialen

Hergebruik en recycling is een van de meest effectieve manieren om de duurzaamheid in de mode te vergroten. Achilles and the Tortoise streeft naar een gesloten systeem, ethische productie en authentieke ontwerpen met als resultaat milieu vriendelijke producten.

Benieuwd naar de collecties? Door op onderstaande link te klikken ga je automatisch naar de pagina van Achilles and the Tortoise, waar je kleding koopt die generaties meegaat en een positieve impact heeft op mens en natuur.

Eerlijke kleding