Aanhaken of afhaken

Dit project is geslaagd!

De volgende stap van Club Kakatua

Club Kakatua bestaat inmiddels twee jaar. In die jaren hebben we samen met onze volgers een waslijst aan projecten succesvol afgerond, de gift shop gelanceerd, Kakatua Kidsclub opgericht, en taferelen zoals ons Magazine en Clubflix het levenslicht laten zien.

En nu? Nu is het aanhaken of afhaken. En dat kunnen we niet alleen.

De afgelopen tijd hebben we goed gekeken naar de reden achter het ontstaan van Club Kakatua. Waarom zijn we eigenlijk deze Club begonnen? Het antwoord: vanwege het gebrek aan noodzaak en realisme.

Tastbare projecten en onafhankelijkheid. Daar staan wij voor.

Hoe groot de uitdagingen ook zijn, we moeten het proberen. Niets doen is uitgesloten. En om de volgende stap te kunnen zetten, hebben we jouw hulp nodig.

We vragen je om maandelijkse financiële steun, hoe bescheiden die ook mag zijn. Zonder lidmaatschap, zonder gedoe. Gewoon via een automatische incasso waar je zelf alle controle over hebt.

Wanneer je maandelijks geld naar Club Kakatua overmaakt wordt dat geld evenredig verdeeld over de op dat moment actieve projecten. Hiervoor kun je eenvoudig zelf een automatische overschrijving maken naar ons IBAN nummer: NL45 TRIO 0320077306 t.n.v. Stichting Club Kakatua. Voor het bedrag dat jij wilt, of dat nu 1 of 100 euro per maand is.

En als je even een maand niet wilt betalen, zet je ‘m gewoon zelf op pauze. Net zo makkelijk.

Namens het hele team en onze projectpartners: Bedankt voor je bijdrage!

Ps: waarom we niet 'gewoon' met lidmaatschappen werken?

Het idee van een ouderwets lidmaatschap heeft niet onze voorkeur. Los van bezwaren die jij zou kunnen hebben, vinden wij het namelijk ook niet ideaal om een ledenbestand, een ledenadministratie, een klantenservice en alles wat erbij komt kijken op te zetten en te onderhouden. Want eerlijk is eerlijk, dat geld dat daarvoor nodig is, kunnen we veel beter aan onze projecten besteden. Sowieso kan het allemaal veel makkelijk. Tenslotte kan iedereen tegenwoordig heel simpel zelf een automatische incasso maken. Voor het bedrag dat jij wilt, of dat nu 1 of 100 euro per maand is. En als je even een maand niet wilt betalen, zet je ‘m gewoon op pauze. Of misschien wil je op een gegeven moment wel van 10 naar 20 euro gaan, alles kan, je hebt het op deze manier helemaal zelf in de hand en zit nergens aan vast.

Stichting Club Kakatua - NL45 TRIO 0320077306

Project Details

Nodig:
Vaste donateurs
Voortgang:
Meer informatie?
Bezoek de website