Club Kakatua is jarig!

En nu gaan we vrolijk verder. Pandemie of niet. Wat Club Kakatua betreft is de manier waarop wij onze aarde behandelen namelijk nog steeds de allergrootste crisis waarin we ons bevinden.

CLUB KAKATUA IS JARIG!

We bestaan vandaag precies één jaar. Nou ja, we bestaan natuurlijk al ietsje langer (voorbereiden, opzetten van een stichting, van de statuten opstellen tot aan het verkrijgen van de CBF, dat werk) maar exact een jaar geleden zijn we live gegaan! Sindsdien zijn er tien projecten succesvol afgerond, is het team gegroeid van drie naar elf, hebben we een heuse Kakatua Kidsclub opgericht, een magazine online gegooid, een Club Run bedrijfstak opgezet en onze bescheidenuit laten groeien tot een groene gift shop.

We hebben een mooie groep partners bij elkaar gesprokkeld en meer dan drie duizend volgers weten te verzamelen die onze filosofie toejuichen.

Toegegeven, het is niet allemaal gegaan zoals gepland. De pandemie gaf ons dan wel de tijd om de stichting op te tuigen, tegelijkertijd zat ze ons later ook dwars. Evenementen gingen niet door, partners moesten afhaken en… nou ja, jullie kennen het riedeltje inmiddels wel want wij zijn natuurlijk niet de enigen die er wat hinder van hadden.

En nu?

En nu gaan we vrolijk verder. Pandemie of niet. Wat Club Kakatua betreft is de manier waarop wij onze aarde behandelen namelijk nog steeds de allergrootste crisis waarin we ons bevinden. We moeten zorgen dat de ontbossing stopt, dat single-use plastic vaarwel gezegd wordt, dat we de laatste oerwouden in stand houden, wildlife van de ondergang redden, de oceanen schoonmaken van onze rotzooi en de tijd geven om te herstellen, de bio-industrie en industriële visserij een halt toe roepen en met rechte schouders en trotse blik de groene transitie inzetten.  

Doe jij mee? We zijn op zoek naar gelijkgestemden in de vorm van volgers, helpende handen, delers van de filosofie en donateurs. Alvast bedankt!

En welkom bij de club.

Mooie dag,
Dennis Storm

#groenerevolutie