Kakatua CLUBRUN!

Dit project is geslaagd!

We gaan lopen voor de lopende projecten!

En mocht je nou géén zin hebben om te lopen... We've got you covered! Dus lees ook dan vooral verder ;)

Haal je snelle stappers uit het stof en maak je klaar voor de nu al fameuze Club RUN Kakatua!

Het is bijna zover: 23 oktober 2021 gaan we 5 kilometer rennen over het strand en door de duinen voor het goede doel. En voor de winnaar ligt de gouden Kaketoe klaar!*

Jawel, je leest het goed: we gaan “lopen” voor onze lopende projecten! In een versnelde pas, een uptempo drafje of een sprint zo snel dat het zweet in je ogen prikt. Alles mag. Als beloning staan er hoe dan ook koude drankjes op je te wachten bij de eindstreep.

Zie je het rennen niet zo zitten? Dat is óók oke, je mag namelijk ook meteen je munten op de bar gooien en de renners met luid gejuich binnenhalen. De drempel is laag, de footprint minimaal.

Niet lopen, wel meedoen? Prima!

Het is de hoogste tijd om voor het eerst met Club Kakatua live bij elkaar te komen! Zodoende de CLUBRUN.

Leg je zwembroek alvast klaar, of je regenpak, want weer of geen weer, het gaat gebeuren!

Want hoe leuk zou het zijn om nu eindelijk eens met de trouwe kaketoes samen te komen? Nog geen lid van de club, maar loop (of drink) je wel graag met ons mee?! Ook goed! Iedereen die ons een warm hart toedraagt is hartstikke welkom.

Hoe, waar, wanneer, hoeveel?!

Op zaterdag 23 oktober staan de deuren van Beachclub Culpepper in Scheveningen wagenwijd voor ons open om 14:30 uur. Voor maar 20 eurootjes krijg je naast een paar prachtige Club Kakatua X Healthy Seas Socks sokken, ook twee consumptiemunten om de dorst te lessen. Dan blijft simpel gezegd de helft van je inleg over en dat gaat dus allemaal naar de lopende projecten.

Alles bij elkaar, run én borreltje, duurt het event tot 17:00.

*En we vergeten bijna dat er voor de mensen die wel de strijd aangaan, zelfs een heuse prijs te winnen is: DE LIMITED EDITIE KAMPIOENSSOKKEN!

Aanmelden? KLIK HIER!*

*Bovenstaande link is een verwijzing naar onze eventbrite pagina. De 2,17 euro die daar extra gevraagd wordt is voor de betaalservice, dit bedrag staat dus los van ons project.

Tot snel!

PS: Kan je er dit keer niet bij zijn, maar wil je toch een duit in het zakje doen? Dat kan bijvoorbeeld door te doneren aan een door jou gekozen project of iemand een gift card cadeau te doen.

Project Details

Nodig:
Hardlopers en supporters!
Voortgang:
Meer informatie?
Bezoek de website