Join the club!

Dit project is geslaagd!

Voor ons een mooi streven en voor jullie hopelijk een eer om tot de eerste 500 te behoren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en behoor tot de eerste 500 clubleden!

Al een tijdje zijn we achter de schermen bezig met de vraag: hoe kunnen mensen lid worden?

We zijn van mening dat een ouderwets lidmaatschap met verplichte maandelijkse donatie niet meer van deze tijd is. Desondanks willen we jullie wél graag de kans geven je aan ons te binden.

Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat een andere klassieker uitkomst kan bieden: de nieuwsbrief! Dankzij een simpele inschrijving kun je zelf ‘lid worden’. Je zit nergens aan vast, ook financieel niet. Maar op deze manier weten wij tenminste wel hoeveel mensen zich betrokken bij de club voelen en kunnen we op een mooie en bescheiden manier iedereen op de hoogte houden van de voortgang van de projecten en de club zelf.

Schrijf je in!

Waar wacht je op?!

Wat kun je verwachten?

Allereerst dat we níets anders met je mailadres doen dan er onze nieuwsbrief naartoe sturen. Beloofd! Daarnaast hebben we na enig onderzoek onder onze volgers op social media besloten om jullie niet vaker dan eenmaal per maand een update te sturen.

Wat betreft inhoud krijg je informatie over hoe het met de club gaat, we kijken vooruit naar komende projecten, gooien ideeën bij jullie op, kondigen evenementen aan en jullie krijgen zo nu en dan een kijkje achter de schermen van de club.

Én, niet onbelangrijk, we houden jullie op de hoogte van de voortgang van de projecten die zijn afgerond! Groeien die struiken al in Afrika? Hoe gaat het met het herstellen van het regenwoud? Wanneer gaan we dat bos planten? Hoeveel kilo plastic hebben we deze maand uit de oceaan gehaald?

Bij deze dus, een vriendelijk verzoek als je de Club lief hebt:

schrijf je in!

***

Voor diegenen die het nog niet weten: Club Kakatua werkt met een 100% garantie.

Beter gezegd: of je nu een donatie doet, een automatisch incasso voor ons opzet of een gif card koopt, íedere cent komt goed terecht. Team Club Kakatua werkt volledig op vrijwillige basis en alle kosten die wij hebben, knippen we los van de projecten en stoppen we in de Club Kakatua pot.

*Inschrijven voor de nieuwsbrief kost je niets en je kunt je desgewenst op ieder moment weer uitschrijven.

Project Details

Nodig:
500 leden van het eerste uur!
Voortgang:
Meer informatie?
Bezoek de website