#FUCKFASTFASHION

Dit project is geslaagd!

#FUCKFASTFASHION Tijd voor het duurzaamste shirt ooit?

Club Kakatua X Achilles and the Tortoise present #FUCKFASTFASHION

Ik weet genoeg, stuur mij maar gelijk door naar de pre-order!

Fuck Fast Fashion! Ja, da's makkelijk gezegd. Natuurlijk is de vervuiling en verspilling veroorzaakt door de Fast Fashion industrie verschrikkelijk. Maar beter dan brullen dat het anders móet, is daadwerkelijk bewijzen dat het anders kán!

Maar wacht even, laten we bij het begin beginnen: wat is Fast Fashion eigenlijk?

Club Kakatua duikt in de kledingindustrie. Is dat niet een beetje een ver-weg-show voor een groen goed doel? Zeker niet! Juist binnen de Fast Fashion industrie is veel groene winst te behalen.

En dat Club Kakatua X Achilles and the Tortoise shirt, waarom is dat dan wél duurzaam?

Samen met partner van het eerste uur Achilles & The Tortoise zijn we dus tot het uiterste gegaan om te bewijzen dat de kledingindustrie anders kan! En het resultaat is misschien wel het duurzaamste shirt ooit?!

Nu is het aan de consument om te bewijzen dat we dit niet voor niets hebben opgezet, dat ook júllie radicale verandering willen zien in de kledingindustrie.

Practice what you preach!

Doe jij mee? Zoals het de groene kledingindustrie betaamt werken we volgens het made to order principe. Beter gezegd: pas als er animo is voor 300 shirts gaan we daadwerkelijk drukken. Op deze manier weten we zeker dat er geen overproductie is.

I WANT IN!

Door HIER te klikken word je doorgestuurd naar de landingspagina van Achilles and the Tortoise en kun je het shirt pre-orderen!

Meer weten? Check de hele launchvideo hieronder voor nog meer informatie over dit project.

Oja, en tot slot nog maar een keertje opdat we het niet vergeten:

#FUCKFASTFASHION!

Project Details

Nodig:
300 gelijkgestemden die het bewijs willen leveren dat het anders kan!
Voortgang:
Meer informatie?
Bezoek de website