Doneer

Een maandelijkse overboeking naar Club Kakatua.

Wanneer je maandelijks geld naar Club Kakatua overmaakt wordt dat geld evenredig verdeeld over de op dat moment actieve projecten. Hiervoor kun je eenvoudig zelf een automatische overschrijving maken naar ons IBAN nummer:
NL45 TRIO 0320077306. Voor het bedrag dat jij wilt, of dat nu 1 of 100 euro per maand is.

En als je even een maand niet wilt betalen, zet je ‘m gewoon zelf op pauze. Net zo makkelijk.

Stichting Club Kakatua
NL45 TRIO 0320077306

Eénmalige donatie

Is er een speciefiek project dat je graag wilt steunen, maak dan een éénmalige donatie over. Dat kan heel eenvoudig hieronder. Wij zorgen er dan voor dat dat bedrag ook echt alléén aan dát project besteed gaat worden.

Waarom geen oldskool lidmaatschap?

Het idee van een ouderwets lidmaatschap heeft niet onze voorkeur. Los van bezwaren die jij zou kunnen hebben, vinden wij het namelijk ook niet ideaal om een ledenbestand, een ledenadministratie, een klantenservice en alles wat erbij komt kijken op te zetten en te onderhouden. Want eerlijk is eerlijk, dat geld dat daarvoor nodig is, kunnen we veel beter aan onze projecten besteden.
Sowieso kan het allemaal veel makkelijk: op deze pagina vind je simpelweg het rekeningnummer van Club Kakatua (NL45 TRIO 0320077306). Tenslotte kan iedereen tegenwoordig heel makkelijk zelf een automatische incasso maken. Voor het bedrag dat jij wilt, of dat nu 1 of 100 euro per maand is. En als je even een maand niet wilt betalen, zet je ‘m gewoon op pauze. Of misschien wil je op een gegeven moment wel van 10 naar 20 euro gaan, alles kan, je hebt het op deze manier helemaal zelf in de hand en zit nergens aan vast.

De Club Kakatua pot (voor de overgebleven vaste lasten...)

De doelstelling van Club Kakatua is om 100% van het bedrag dat voor onze projecten wordt gedoneerd, ook daadwerkelijk aan die projecten te besteden. Maar ondanks dat wij zoals hierboven al beschreven geen ledenbestand, telefonische klantenservice en bijbehorende ledenadministarie hebben (en trouwens ook geen kantoor en vooralsnog de club kunnen runnen met vrijwilligers) maken we natuurlijk wel degelijk kosten.
Vandaar de Club Kakatua pot. Door hierin te doneren draag je bij aan de onvermijdelijke kosten waar we niet onderuit kunnen: denk aan de website, de betalingssytemen, bankkosten, notaris, hosting, de kaarten, programmeurs, etcetera etcetera...
Dit betalen wij uit eigen zak, en dat gaat voorlopig goed, maar eerlijk is eerlijk, het zou fijn zijn als we die kosten konden delen want anders is ons potje op den duur wel degelijk een keer leeg en daarmee het einde van Club Kakatua nabij.
Je kan ons dus helpen de club te runnen, door ook eens een paar euro in deze pot te mikken. En mocht er nou ook maar één euro meer dan nodig in deze pot terechtkomen, dan gaat dat natuurlijk direct naar de projecten waar het allemaal écht om gaat.