Doneer

Een maandelijkse overboeking naar Club Kakatua.

Wanneer je maandelijks geld naar Club Kakatua overmaakt wordt dat geld evenredig verdeeld over de op dat moment actieve projecten. Hiervoor kun je eenvoudig zelf een automatische overschrijving maken naar ons IBAN nummer:
NL45 TRIO 0320077306. Voor het bedrag dat jij wilt, of dat nu 1 of 100 euro per maand is.

En als je even een maand niet wilt betalen, zet je ‘m gewoon zelf op pauze. Net zo makkelijk.

Stichting Club Kakatua
NL45 TRIO 0320077306

Waarom geen oldskool lidmaatschap?

Het idee van een ouderwets lidmaatschap heeft niet onze voorkeur. Los van bezwaren die jij zou kunnen hebben, vinden wij het namelijk ook niet ideaal om een ledenbestand, een ledenadministratie, een klantenservice en alles wat erbij komt kijken op te zetten en te onderhouden. Want eerlijk is eerlijk, dat geld dat daarvoor nodig is, kunnen we veel beter aan onze projecten besteden.
Sowieso kan het allemaal veel makkelijk: op deze pagina vind je simpelweg het rekeningnummer van Club Kakatua (NL45 TRIO 0320077306). Tenslotte kan iedereen tegenwoordig heel makkelijk zelf een automatische incasso maken. Voor het bedrag dat jij wilt, of dat nu 1 of 100 euro per maand is. En als je even een maand niet wilt betalen, zet je ‘m gewoon op pauze. Of misschien wil je op een gegeven moment wel van 10 naar 20 euro gaan, alles kan, je hebt het op deze manier helemaal zelf in de hand en zit nergens aan vast.

De Club Kakatua pot (voor de vaste lasten van de Club)

Ondanks dat wij zoals hierboven al beschreven geen ledenbestand, telefonische klantenservice en bijbehorende ledenadministarie hebben (en trouwens ook geen kantoor) maken we natuurlijk wel degelijk kosten.
Vandaar de Club Kakatua pot. Door hierin te doneren draag je bij aan de onvermijdelijke kosten waar we niet onderuit kunnen: denk aan de website, de betalingssytemen, administratie, bankkosten, hier en daar een uurtje Jan Modaal voor de liefhebbers die de Club runnen, de notaris, de hosting, programmeurs, et cetera et cetera...

Je kan ons dus helpen de club te runnen, door ook eens een paar euro in deze pot te mikken. En mocht er nou ook maar één euro meer dan nodig in deze pot terechtkomen, dan gaat dat natuurlijk direct naar de projecten waar het allemaal écht om gaat.