2023! Dit jaar ga ik íedere dag...

En voor die ene euro per dag heb je aan het einde van het jaar dus mooi even 365 bomen geplant!

365! Dit jaar ga ik iedere dag één boom planten! Of… Dit jaar ga ik iedere dag één kilo plastic opruimen!

Of misschien wel allebei?

Wat denk je ervan? Één euro per dag. Meer is er niet nodig om íedere dag een boom te planten of íedere dag een kilo plastic op te laten ruimen!

En voor die ene euro per dag heb je aan het einde van het jaar dus mooi even 365 bomen geplant!

Er zijn meerder manieren om dit te regelen bij Club Kakatua. Je kunt direct jouw favoriete project uitkiezen en gelijk maar even de 365 euro voor het komende jaar aftikken! Of maandelijks langskomen... of wekelijks… Dagelijks?! (Dat laatste is best veel gedoe, maar onze zegen heb je!)

Of misschien zet je je een spaarvarken in de gang, gooi je er iedere dag een euro in en maak je het hele bedrag aan het einde van 2023 over? Het kan allemaal! Op welke manier dan ook, het is onze missie om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen met deze challenge.

1 euro, iedere dag, 1 jaar lang! Zoals een groot sportmerk al jaren roeptoetert: Just do it!

Psst. De gemakkelijkste weg naar Rome is gewoon een maandelijkse overschrijving regelen in je mobiele bankapp. 1 euro per dag, 7 per week of 30 in de maand. Of misschien wil je bomen planten én plastic opruimen? Dan zet je de verdubbelaar in. Of óók nog Club Kakatua zelf steunen? Triple game on! Al de automatische maandelijkse overboekingen die wij krijgen verdelen we over de actieve projecten die dat moment lopen, dus hoe groot het bedrag ook is: je doet overal aan mee!

Wil je niet de hele club en al haar projecten, maar specifiek één project steunen, dan ga je dus voor de eenmalige donatie (zo vaak als je wilt 😉)

Hoe dan ook, of het nu middels een eenmalige donatie is of als maandelijkse donateur...

Plant die bomen, ruim dat plastic op, 2023 here we go!

Alvast bedankt namens het hele Club Kakatua Team. And keep up the good work! #365 #ikdoemee #clubkakatua