Doe iemand één van onze Gift Cards cadeau!

Of het nu voor een verjaardag, zwangerschap, promotie, nieuw huis of gewoon uit liefde is. Je vult de naam van het feestvarken in en het bedrag dat in zijn of haar naam naar het goede doel gaat. Tot slot kies je voor een digitale of papieren kaart en reken je af.  

PS: Een Club Kakatua gift card als kerstpakket? Of is er een ander mooi moment waarop je als bedrijf, school, gemeente, club of organisatie meerdere kaarten tegelijk wilt afnemen? Geen probleem. Stuur een mailtje naar hq@clubkakatua.nl en we gaan het regelen!

Gefeliciteerd!
Ook namens Club Kakatua.

Gift Card versturen

Voor het versturen van de fysieke kaart brengen wij €2,25 extra in rekening (voor de kaart zelf, een postzegel en de envelop).
* Bovenop het te doneren bedrag komt nog een klein bedrag voor de transactiekosten, voor iDeal is dit bijvoorbeeld €0,29. Zo zorgen we ervoor dat 100% van jouw donatie ook daadwerkelijk goed terecht komt.

Waar mogen we de kaart naartoe sturen?

Wil je de kaart persoonlijk tijdens een feestje geven? Schrijf dan de naam van de ontvanger in het vakje hieronder, maar vul vervolgens wel je eigen adres in.

Totaal bedrag: €10,00

Let op! Mocht je niet doorverwezen worden als je hieronder op 'Verstuur' klikt, dan kan het zijn dat je niet alles naar behoren hebt ingevuld, of misschien ben je vergeten een design uit te kiezen?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gift Cards voor bedrijven en organisaties.

Een Club Kakatua gift card als kerstpakket? Of is er een ander mooi moment waarop je als bedrijf,
school, gemeente, club of organisatie meerdere kaarten tegelijk wilt afnemen? Geen probleem.
Stuur een mailtje naar hq@clubkakatua.nl en we gaan het regelen!