Club Kakatua presents Club Klik-atua!

Goed doen is nog nooit zo makkelijk geweest, want jouw like is geld waard!

CLUB KLIK-ATUA


Club wat?

Voorbeeld: post.


Social media heeft zoveel meer potentieel dan enkel het posten van selfies... Gelukkig gebruiken steeds meer organisaties, politici en bekendheden het platform om op grote schaal aandacht te vragen voor maatschappelijke topics als: #fuckfastfashion #stopsingleuseplastics en #savewildlife. Het bewustzijn groeit, maar groeit het daadwerkelijk goed doen voor onze planeet in dezelfde mate?

Oftewel, voegen we de daad ook bij de like?


Om de ‘likes’ op instagram daadwerkelijk van waarde te laten zijn hebben we Club Klik-atua in het leven geroepen. Eens in de zoveel tijd lanceren we een Klik-atua campagne voor één van onze projecten waarbij iedere like geld oplevert, gesponsord door een bedrijf met een groen hart.

Tijdens zo'n campagne zorgt dat hartje dus zeker weten voor een gezondere en groenere planeet.

Hoe lang duurt zo'n campagne?

Alles bij elkaar duurt zo'n klik-atua actie precies een werkweek.

Laten we een voorbeeld geven: Bedrijf X wil graag een van onze projecten steunen door middel van een donatie, tijd voor een Klik-atuaatje dus.
De voorpret begint al op maandag wanneer de campagne wordt aangekondigd waarna we de spanning opbouwen om vervolgens op donderdagmiddag als een raket de startblokken uit te komen. Wanneer het startschot klinkt lanceren we de post die aandacht vraagt voor een van onze projecten. Vanaf dat moment tót 24 uur later leveren de likes geld op. Vanuit je bed, op de wc of tijdens het hersenloos scrollen op je tijdlijn draag je dan dus supermakkelijk bij door simpelweg even te liken. #spreadtheword #jouwlikeisgeldwaard #goeddoenisnognooitzomakkelijkgeweest!


24 uur later, op de vrijdagmiddag tijdens de VrijMiBo, loopt de campagne af en kunnen we (hopelijk!) proosten op een succesvolle actie en bovenal een groenere planeet!

voorbeeld: post.

Is dit misschien een leuk idee voor jouw bedrijf of organisatie? Laten we dan vooral eens kijken of we een leuke actie op kunnen zetten. Stuur een mailtje naar Imke@clubkakatua.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.

Voorbeeld: stories.
See you soon!